Teraz -15% s kupónom: 15BIO

Ayush Kwath Ajurvédsky čaj porciovaný Organic India 25 vreciek

Kód: ORI737
Novinka -15% s kupónom: 15BIO
Neohodnotené
Značka: Organic India
€6,66
3 – 5 dní
Obsah
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Ayush Kwath je zmes Tulsi, škorice, zázvoru a čierneho korenia, ktoré spolu posilňujú imunitný systém, pomáhajú pri boji s nádchou alebo chrípkou a podporujú trávenie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ayush Kwath Ajurvédsky čaj porciovaný Organic India 25 vreciek

V zmezi Ayush Kwath sa nachádza mnoho antioxidantov a adaptogénov, ktoré priaznivo pôsobia na imunitný systém a dodávajú telu silu bojovať s chorobami. Tento čaj tiež pomáha pri zvládaní stresu a zlepšuje náladu.

Škorica je známa pre svoje antibakteriálne vlastnosti, pomáha udržiavať zdravú hladicu cukru v krvi a detoxikuje organizmus. Zázvor pomáha pri trávení, podporuje imunitný systém a stimuluje krvný obeh. Čierne korenie je silným antioxidantom a podporuje zdravie čriev.

Zloženie: Zázvor (Zingiber officinale) 0.75 g, Čierne korenie (Piper nigrum) 0.4 g, Zelený čaj (Camellia sinensis) 0.375 g, Krishna Tulsi (Ocimum sanctum) 0.3255 g, Škorica (Cinnamomum zeylanicum) 0.275 g, Klinčeky (Syzygium aromaticum) 0.125 g, Kyselina vínna 0.12 g, Asafoetida (Ferula assa-foetida) 0.0045g, Soľ

Obsah balenia: 25 nálevových vrecúšok, 25 x 1,8 g (45 g).

Dávkovanie: 1 nálevové vrecko na jednu až dve šálky alebo malý čajník či termosku.

Príprava: 1 vrecúško čaju zalejte 200 – 300 ml vriacej vody a nechajte 3 – 5 minút lúhovať, podľa toho ako veľmi aromatický a silný čaj chcete. Oslaďte podľa chuti. Neodporúča sa piť s mliekom. Pre maximálny účinok pite 2 až 3 šálky denne.

Všetky naše čaje pochádzajú z indických ekologických fariem, kde je zaručená ich vysoká kvalita a taktiež účinok. Ten je zabezpečený vďaka šetrnému spracovaniu bylín, čím sa zachováva účinok prírodných esenciálnych olejov a ďalších prírodných látok. Všetky čaje a bylinky v nich spĺňajú certifikáty BIO kvality.

Krajina pôvodu: India

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: