Ajurvédska káva ARJUNA - srdcová činnosť
Kód: NTR121Súvisiaci tovar
Lahodný instantný nápoj s kávou, hubou reishi a kokosovým mliekom. Pre osviežujúci ranný rituál na každý deň.
Nápoj podľa receptúry Tradičnej čínskej medicíny. Pre celkový pocit energie, životného elánu, telesnej a duševnej pohody. Harmonizuje trávenie, žalúdok.
Podrobný popis
Káva Arjuna
Ajurvédska bylina Arjuna podporuje srdcovú činnosť, činnosť pečene a chuť do jedla. Čakanka podporuje trávenie, priaznivo pôsobí na činnosť pečene, podporuje zdravie kostí a kĺbov, priaznivo pôsobí na činnosť srdca a hladinu cukru v krvi a podporuje znižovanie váhy.
Spôsob prípravy: 1-2 kávové lyžičky zmesi nasypeme do šálky a zalejeme horúcou, nie vriacou vodou.
Dávkovanie: 1 – 4 šálky denne.
Zloženie: sušený extrakt z praženého jačmeňa, praženej raže a praženej čakanky, extrakt z rastliny Terminalia arjuna (3 g), 1 g extraktu je vyrobený z 10 g rastliny
Balenie: 100 g
Krajina pôvodu: EÚ
Regenerácia kĺbov. Zníženie zápalu a tuhosti v kĺboch, priaznivo ovplyvňuje ich pohyblivosť
Posilňuje imunitu, pôsobí proti stresu, má podporný účinok proti nachladnutiu. Silný antioxidant. Podporuje životnú silu a dodáva energiu.
Kapsule TumoTrim obsahujú vysokoúčinný extrakt z kurkumy s extraktom z čierneho korenia spolu s extraktami z Boswellie, Ashwagandhy, Tulsi a Zázvoru. Táto kombinácia...
Pri zápche na očistu čriev a zlepšenie vyprázdňovania, ako aj pri tráviacich ťažkostiach. Používajú sa predovšetkým pri akútnej zápche pre okamžitú úľavu.
Koža, trávenie, zápaly, baktérie, vírusy, plesne. Neem je vynikajúca bylina, ktorá používa v ajurvéde na ochorenia spôsobené nerovnováhou energií Pitta a Kapha.
Prvotriedna ajurvédska bylina na akékoľvek ochorenia dýchacieho traktu, alergie a astmu.
Hladina cukru. Gurmar sa tradične používa v ajurvédskej medicíne pri udržiavaní normálnej hladiny cukru v krvi. Kapsuly Gymnema Sylvestre Planet Ayurveda obsahujú...
Účinný proti biofilmu a zubnému povlaku. Upokojuje ďasná. Zabraňuje zápalu ďasien a zápachu z úst.
Vysokokvalitné organické prepustené maslo, známe aj ako ghí alebo ghee. Je ideálne na vyprážanie bez prepálenia, ale aj na varenie a pečenie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
