Slovník pojmov

B L S W

Betaine

Je tp ión tzv. skrytá soľ - účinná pozitívna zložka, zkľudňuje a zvlhčuje

Lauryl Glucoside

Lauryl Glukosid - cukrový tenzid, ktorý pochádza z cukru alebo tuku, pokožka ho veľmi dobre znáša.

Sodium Coco-Sulfate

Kokosulfát sodný - ide o anionaktívny tenzid, pochádza z kokosového oleja.

Water (Aqua)

Voda - základ pri kozmetike

Tento web používa súbory cookie, ktoré nám pomáhajú poskytovať a zlepšovať naše služby. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Ďalšie informácie.